Vicent Beltràn i el significat de “No et Rendisques”

Desprès de molt de temps de silènci, per motius logistics, he estat parlant amb una persona que principalment es un amic al que vaig conéixer fa molts anys en la “terreta”. Desprès clar està ens vam separar fisicament però he seguit prou de prop, gràcies als avanços tecnològics, la seva trajectoria. El que mès m’impresiona de la seva història es que es tracta d’una demostraciò de que RES ESTA ESCRIT. Amb treball i sacrifici els somnis poden convertir-se en realitat i les condicions del lloc en el que es naix o de les possibilitats que tenim davant mentre creixem no han de ser definitives si no volem.

vicent-perfilMireu en qui sha convertit Vicent Beltràn. De Betxì. 35 anys

 

  1. Quan t’en vas anar de betxì i per què? La primera volta que vaig marxar de Betxi va ser 2003 per motius laboral. Despres vaig tornar a viure allí dos anys i ja en 2006 vaig anar a viure a Valencia per a poder estudiar. Desde entonces ja no he tornat sols que per a visitar a la familia.
  1. Què ha sigut lo mès pesat de estar fora i lo mès dificil? Lo mes pesat de estar fora es estar lluny de les persones que estimes, pedret events importants i no estar en celebracions que t’agradaria estar. A mi m’agrada molt viatjar pero hi han voltes que estàs en una aeroport a l’altra banda del mon i et preguntes que fas allí quan el que t’avelleix es estar prenen algo en la teva gent. Lo mes dificil es el començar en un lloc nou, no coneixes res i tens que buscar lloguer, cotxe, arreglar papers, etc… normalment en un altre idioma i tractant amb un altra cultura.
  1. Quina ha sigut la teva trajectoria, en què has treballat i en que t’has especialitzat? Jo vaig començar venen material per a la construcciò en un almacen en el poble quan tenia 16 anys. Alternava este treball amb el de cambrer en cap de setmana. Al complir els 18 anys em vaig independitzar i vaig començar a treballar com a electricista.

vicent-1Al mateix temps vaig traure la titulaciò de socorrista aquatic i en 2003 vaig anar a Ibiza a treballar. Mès tard vaig començar a estudiar per a entrenador de nataciò. Una volta vaig tindre el titol vaig estudiar la prova d’access per a majors de 25 anys ja que no vaig acabar els meus estudis i vaig entrar en la Universitat a estudiar Ciencies de l’activitat fisica i l’esport. Vaig traure tambe el titol d’entrenador de triathlon i vaig tindre la sort de que la federacio de triatlon de Valencia me va contratar una volta acabat el periode de practiques amb ells.

Per motius d’estudi vaig anar a Londres en 2011 on vaig treballar d’ entrenador de triathlon en un club d’allì. Desprès la meva parella s’en va anar a treballar a Kuwait i en unes de les visites em van oferir treball a mi tambe. Vaig estar quasi 3 anys allì alternant el meu treball en un club amb el de entrenador nacional. Desprès en 2015 vaig fixar per Bahrein com a seleccionador nacional. Ara treballe per a la Federaciò Internacional donant cursos de formaciò per el mòn i entrenan a esportistes a nivell privat. La meva especialitzaciò ha anat encaminada a l’ entrenament de triathlon d’alt rendiment

vicent-2

  1. Què has fet durant l’ultim any (professionalment parlant) i què es el que mès t’agrada de la teva feina? En 2015 vaig firmar com a entrenador nacional de Bahrain. Va ser un any molt productiu ja que vam guanyar totes les categories del campeonat arab de triathlon. Tambe vam estabilir un grup d’entrenament, vam anar al campionat del mon militar i vam obtindre mes de 60 podiums en competicions. A mitad d’any vam saber que anavem a ser pares i vaig decidir tornan a Espanya per a que Avril nasquera. Enguany vaig rebre una invitacio de la Federaciò Internacional per a convertirme en professor dels cursos de formacio i camps de desarroll. Evidentement vaig aceptar i ara viatje per el mòn donan clases i training camps.

vicent-4

El que mes m’agrada sense dubte es fer creixer el meu esport, avançar i deixar que la comunitat del pais continue amb aquest desenvolupament. Aplegar a un lloc on no hi ha res i desprès d’uns anys vore com el que un dia començares ha crescut. Dur a gent a competir a nivells o competicions que mai esperaven podrien participar.

  1. Quins plans de futur tens? En un principi seguiré entrenan al esportistes que duc arreu el mon, seguiré desenvolupant el projecte personal del Bteam i seguiré amb la formacio de la ITU (International Triathlon Union). Tinc varies ofertes interesants per varios llocs arreu el mon pero no tinc pressa en firmar, ara vullc dedicar-li temps a la familia.

Un pensamiento en “Vicent Beltràn i el significat de “No et Rendisques”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s